Paste cu dovlecel si mozzarella

de - Andreea - in Paste, 24 Oct 2015 | 2076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip Ruote
  • 150 gr dovlecei
  • 3 rosii
  • 1 lingurita cu capere
  • busuioc proaspat
  • 250 gr mozzarella
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecel si mozzarella:

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba,punem sare si pastele . Se fierb pentru 8 minute , amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele . Cand au fiert , se scurg bine de apa , se trec sub jet de apa rece si se pun intr-un castron. Presaram sare,piper si putin ulei de masline . 

Dovleceii ii spalam, sindepartam capetele si taiem cuburi mici .Ii calim la foc potrivit , intr-o tigaie cu putin ulei presarand sare si piper . 

Rosiile le spalam si le taiem cuburi . La fel si mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem cuburi . 

In castronul cu paste punem dovleceii,rosiile,mozzarella si caperele. Amestecam bine ingredientele si gustam de sare . 

Busuiocul il spalam, il stergem cu un servet de hartie si il taiem fasii . Il punem apoi in castronul de paste . 

Se servesc reci . 

Pofta buna ! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecel si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

Gem de gutui la slow cooker Crock Pot

pe 24.10 la 20:44

Paine cu cartofi coapta la vasul din ceramica Crock Pot

pe 24.10 la 20:02

Paste cu sunculita si oua

pe 24.10 la 19:31

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de legume si ceafa de porc