Paste cu dovlecel si mozzarella

de Andreea Caroline in Paste, 24 Oct 2015 | 797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip Ruote
  • 150 gr dovlecei
  • 3 rosii
  • 1 lingurita cu capere
  • busuioc proaspat
  • 250 gr mozzarella
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecel si mozzarella:

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba,punem sare si pastele . Se fierb pentru 8 minute , amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele . Cand au fiert , se scurg bine de apa , se trec sub jet de apa rece si se pun intr-un castron. Presaram sare,piper si putin ulei de masline .


Dovleceii ii spalam, sindepartam capetele si taiem cuburi mici .Ii calim la foc potrivit , intr-o tigaie cu putin ulei presarand sare si piper .


Rosiile le spalam si le taiem cuburi . La fel si mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem cuburi .


In castronul cu paste punem dovleceii,rosiile,mozzarella si caperele. Amestecam bine ingredientele si gustam de sare .


Busuiocul il spalam, il stergem cu un servet de hartie si il taiem fasii . Il punem apoi in castronul de paste .


Se servesc reci .


Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecel si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Andreea Caroline 1

25.10.2015, 22:37

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 09:07

Andreea Caroline 1

26.10.2015, 15:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Carbonara rapida