Paste cu fructe de mare

de violette in Paste, 3 Feb 2010 | 11416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. fructe de mare
  • 300 gr. paste
  • 50 gr.unt
  • 4 catei de usturoi
  •  o jumatate de lamaie
  • 3 ling. smantana
  •  sare, piper, chili, patrunjel tocat
  • 200 gr. spaghete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fructe de mare:

Se pune o tigaie la incins, se adauga untul iar apoi usturoiul tocat marunt; se lasa putin sa se caleasca iar apoi se adauga fructele de mare decongelate. Condimentam cu sare, piper, chili, patrunjel tocat si lasam la fiert pentru aprox. 2-3 min pana scade apa pe care au lasat-o. Dupa ce a scazut apa, adaugam zeama de la o jumatate de lamaie si smantana si se mai lasa sa fiarba aprox. 1-2 min.


Se servesc cu paste!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

cococo 1

19.09.2010, 01:55

TU AI INVENTAT RETETA ASTA???!!!!

lilik 1

19.09.2010, 02:23

mai cococo dak esti asa experta posteaza o reteta mai buna...

SOLISTA2008 1

22.08.2011, 17:47

foarte bune!!!! sunt insarcinata in luna a 6 a si mi se facuse pofta de paste cu fructe de mare ,am gasit aici reteta si am incercat-o,mie si familiei mele ne-au placut fff mult . Mai asteptam postari la fel de apetisante! un gust adevarat italienesc....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu ciuperci