Paste cu iaurt, citrice și miere

de mirela0911 in Mancare copii, 13 Mai 2015 | 4409 vizualizari

 

Este un desert inedit pentru mine, dar foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 150-200 g fidea subțire
  • 400 g iaurt gras
  • 80 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 250 ml frișcă
  • 1 gref
  • 1-2 portocale
  • 1 banana
  • 2 lg miere
  • frunze de mentă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu iaurt, citrice și miere:

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă. 

Se curăță citricele de coajă și de pielita albă de pe ele, se amestecă cu cele 2 lg de miere și se lasă deoparte. 

Iaurtul se amestecă cu zaharul pudră până se topește,  se adaugă coaja de lămâie,  apoi fideaua amestecandu-se ușor. La final se încorporează și frișca bătută. 

Pe o farfurie se așează in mijloc pastele cu iaurt, pe margine se pun fructele si siropul lăsat, se ornează cu felii de banane si frunză de mentă si se servește cu poftă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu iaurt, citrice și miere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Catina cu miere de albine