Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Cand am postat pe site tagliatellele, un prieten mi-a vorbit de sosul ragu, ca fiind cel mai bun pentru paste ( sotia lui doar se intorsese din Italia si gatea des acest sos) . Mi-a dat reteta, iar azi am gatit paste cu sosul ala...... nu pot decat sa zic: multumesc "nene", multumesc MaRa. ;) Este excelent, merita munca!
1. Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare ( 1 litru apa la 100 g. paste)
2. Ceapa si morcovul se calesc putin in ulei de masline, apoi se adauga carnea tocata, laptele, vinul, bulionul, 2 cuburi knorr de vita si se fierb 2-3 ore, la foc mic, pana scade sosul, mestecand din cand in cand.
Se adauga ciupercile , busuioc maruntit si piper.
Se mai dau cateva clocote si oprim focul.
3. Sosul se toarna peste paste si servim cat sunt calde.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult