Paste cu piept de curcan

de mihaelar63 in Paste, 6 Mar 2015 | 2628 vizualizari

 

Nu-i pentru ce se pregateste ca-i pentru ce se nimereste. Am dorit sa fac felii de curcan cu ceapa verde si cascaval. Am pregatit feliile, le-am pus la cuptor si... le-am uitat cam mult acolo. Erau atat de uscate incat doar "re-hidratate" erau consumabile. Am intors-o ca la Braila si am pus pieptul taiat felii in sos de rosii langa niste paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept curcan
  • 100 ml iaurt
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • oregano uscat
  • piper
  • ceapa verde
  • 500 gr paste scoici
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita miere
  • 4 linguri ulei masline
  • 200 gr rosii tocate fara coaja [ din conserva ]
  • busuioc verde
  • parmezan , cascaval razuit-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de curcan:

Pieptul de pui portionat l-am dat prin amestecul de iaurt , mustar , sare , piper si oregano uscat . L-am copt cu ceapa verde deasupra pus in tava tapetata cu hartie de copt .


Pastele le-am fiert in multa apa cu sare si apoi le=-am scurs .


Am curatat si spalat ceapa si ardeiul rosu .


Am tocat legumele si le-am calit in ulei . Am adugat rosiile ,frunza de dafin , sare , miere .


Sosul se da in clocot 5 minute impreuna cu busuioc verde tocat si pieptul de curcan tait fasii mai inguste .


Serviti pastele calde cu sos si carne .


Decorati cu busuioc verde .

 

TIPS-URI

1

Fierbeti pastele mai putin decat este indicat pe ambalaj daca vor fi servite cu sos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

Rocsi 1

06.03.2015, 21:06

dantes 1

07.03.2015, 07:47

Foarte bune!

geoline 1

07.03.2015, 19:30

Oricum a iesit ceva bun)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa