Paste cu piept de curcan

de mihaelar63 in Paste, 6 Mar 2015 | 1208 vizualizari

 

Nu-i pentru ce se pregateste ca-i pentru ce se nimereste. Am dorit sa fac felii de curcan cu ceapa verde si cascaval. Am pregatit feliile, le-am pus la cuptor si... le-am uitat cam mult acolo. Erau atat de uscate incat doar "re-hidratate" erau consumabile. Am intors-o ca la Braila si am pus pieptul taiat felii in sos de rosii langa niste paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept curcan
  • 100 ml iaurt
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • oregano uscat
  • piper
  • ceapa verde
  • 500 gr paste scoici
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita miere
  • 4 linguri ulei masline
  • 200 gr rosii tocate fara coaja [ din conserva ]
  • busuioc verde
  • parmezan , cascaval razuit-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de curcan:

Pieptul de pui portionat l-am dat prin amestecul de iaurt , mustar , sare , piper si oregano uscat . L-am copt  cu ceapa verde deasupra pus in tava tapetata cu hartie de copt .

Pastele le-am fiert in multa apa cu sare si apoi le=-am scurs .

Am curatat si spalat ceapa si ardeiul rosu .

Am tocat legumele si le-am calit in ulei . Am adugat rosiile ,frunza de dafin , sare , miere .

Sosul se da in clocot 5 minute  impreuna cu busuioc verde tocat si pieptul de curcan tait fasii mai inguste .

Serviti pastele calde cu sos si carne .

Decorati cu busuioc verde .

 

TIPS-URI

1

Fierbeti pastele mai putin decat este indicat pe ambalaj daca vor fi servite cu sos .

RETETA IN IMAGINI

Paste cu piept de curcan-0
Paste cu piept de curcan-1
Paste cu piept de curcan-2
Paste cu piept de curcan-3
Paste cu piept de curcan-4
Paste cu piept de curcan-5
Paste cu piept de curcan-6
Paste cu piept de curcan-7
Paste cu piept de curcan-8
Paste cu piept de curcan-9
Paste cu piept de curcan-10

COMENTARII (21)

Rocsi

Rocsi 1

06.03.2015, 21:06

dantes

dantes 1

07.03.2015, 07:47

Foarte bune!

geoline

geoline 1

07.03.2015, 19:30

Oricum a iesit ceva bun)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!