Paste cu piept de curcan

de mihaelar63 in Paste, 6 Mar 2015 | 3478 vizualizari

 

Nu-i pentru ce se pregateste ca-i pentru ce se nimereste. Am dorit sa fac felii de curcan cu ceapa verde si cascaval. Am pregatit feliile, le-am pus la cuptor si... le-am uitat cam mult acolo. Erau atat de uscate incat doar "re-hidratate" erau consumabile. Am intors-o ca la Braila si am pus pieptul taiat felii in sos de rosii langa niste paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept curcan
  • 100 ml iaurt
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • oregano uscat
  • piper
  • ceapa verde
  • 500 gr paste scoici
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita miere
  • 4 linguri ulei masline
  • 200 gr rosii tocate fara coaja [ din conserva ]
  • busuioc verde
  • parmezan , cascaval razuit-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de curcan:

Pieptul de pui portionat l-am dat prin amestecul de iaurt , mustar , sare , piper si oregano uscat . L-am copt cu ceapa verde deasupra pus in tava tapetata cu hartie de copt .


Pastele le-am fiert in multa apa cu sare si apoi le=-am scurs .


Am curatat si spalat ceapa si ardeiul rosu .


Am tocat legumele si le-am calit in ulei . Am adugat rosiile ,frunza de dafin , sare , miere .


Sosul se da in clocot 5 minute impreuna cu busuioc verde tocat si pieptul de curcan tait fasii mai inguste .


Serviti pastele calde cu sos si carne .


Decorati cu busuioc verde .

TIPS-URI

1

Fierbeti pastele mai putin decat este indicat pe ambalaj daca vor fi servite cu sos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

06.03.2015, 21:06

dantes 1

07.03.2015, 07:47

Foarte bune!

geoline 1

07.03.2015, 19:30

Oricum a iesit ceva bun)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Preanici, sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

pe 26.09 la 20:29

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci