Paste cu piept de pui

de Angelina_Elena in Paste, 3 Sep 2012 | 11323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g cascaval Delaco Sofia
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

Intr-o oala punem apa, un sfert de lingurita de sare si lasam sa fiarba. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele.Lasam sa fiarba cca. 10-12 minute. Dupa ce au fiert le punem la scurs intr-o strecuratoare.


Pieptul de pui il dam prin masina de tocat carne impreuna cu usturoiul si morcovul.


Ceapa si ardeiul le tocam marunt.


Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei la incins, apoi adaugam ceapa si ardeiul si lasam sa se inmoaie.


Peste ceapa si ardei adaugam conserva de rosii cu tot cu suc si omogenizam. Lasam sa fiarba cca. 5 minute apoi adaugam carnea tocata cu morcovul si usturoiul.


Amestecam continuu, pana cand carnea se albeste.


Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Intr-un vas punem pastele, sosul de carne si amestecam.


Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


Ungem un vas de lut/yena cu putin unt si punem jumatate din cantitatea de paste, un strat de cascaval, pastele ramase iar la final cascavalul ramas.


Dam vasul la cuptorul preincalzit pana cand cascavalul se topeste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

RoXx 1

06.09.2012, 23:37

arata grozav

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 00:28

multumesc frumos Roxx!

claudiaD 1

17.10.2012, 10:12

mmmm,foarte bun,multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu spanac la cuptor