Paste cu piept de pui

de Angelina_Elena in Paste, 3 Sep 2012 | 11016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g cascaval Delaco Sofia
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

Intr-o oala punem apa, un sfert de lingurita de sare si lasam sa fiarba. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele.Lasam sa fiarba cca. 10-12 minute. Dupa ce au fiert le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Pieptul de pui il dam prin masina de tocat carne impreuna cu usturoiul si morcovul.

Ceapa si ardeiul le tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei la incins, apoi adaugam ceapa si ardeiul si lasam sa se inmoaie.

Peste ceapa si ardei adaugam conserva de rosii cu tot cu suc si omogenizam. Lasam sa fiarba cca. 5 minute apoi adaugam carnea tocata cu morcovul si usturoiul.

Amestecam continuu, pana cand carnea se albeste.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Intr-un vas punem pastele, sosul de carne si amestecam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ungem un vas de lut/yena cu putin unt si punem jumatate din cantitatea de paste, un strat de cascaval, pastele ramase iar la final cascavalul ramas.

Dam vasul la cuptorul preincalzit pana cand cascavalul se topeste.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (47)

RoXx

RoXx 1

06.09.2012, 23:37

arata grozav

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 00:28

multumesc frumos Roxx!

claudiaD

claudiaD 1

17.10.2012, 10:12

mmmm,foarte bun,multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53