Paste carbonara

de ancutsa in Paste, 6 Oct 2016 | 1727 vizualizari

 

Imi place sa pregatesc din cand in cand paste cu branza, sunca de porc, oua, smantana si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste fusilli;
  • sare dupa gust;
  • 200 g branza rasa;
  • 200 g sunca de porc;
  • 2 oua;
  • 150 ml lapte;
  • 3 linguri smantana;
  • cascaval ras dupa gust;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).


Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca de porc.


Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.


Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.


Dam la cuptor cam 25-30 de minute.


Se serveste calda.



Pofta Buna!



Timp: 40min


Portii: 6



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/paste-carbonara.html

 

TIPS-URI

1

In mod normal se rumeneste si sunca in putin ulei incins, dar eu nu am mai prajit-o pentru ca oricum le dau la cuptor si mi se par mai gustoase asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ancutsa 1

20.10.2016, 14:56

Catalina,

mihaelar63 1

30.10.2016, 22:54

Foarte frumos rumenite

ancutsa 1

31.10.2016, 09:31

Mihaela, multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle carbonara