Paste cu piept de pui si branza

de Miha in Fusilli, 13 Mai 2011 | 7701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200-250 g paste ( am folosit fusilli)
  • 1/2 piept de pui
  • 150 g branza Almette
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • piper boabe
  • 1 frunza de dafin
  • cateva boabe de coriandru
  • marar dezhidratat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si branza:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa sa se racoreasca.

Pieptul de pui spalat si curatat il punem la fiert in apa cu putina sare, boabe de piper, boabe de coriandru si foaia de dafin. Se fierbe pana carnea se inmoaie si furculita intra usor in ea. Se scoate pe o farfurie, se lasa sa se racoreasca, apoi se taie cubulete.

Intr-un castron amestecam crema de branza cu oul si smantana. Saram si piperam dupa gust si aromatizam cu marar. Adaugam pastele si carnea, amestecam usor pana la omogenizare.

Turnam pastele intr-un vas termorezistent, punem deasupra untul taiat cubulete si acoperim cu un strat de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Dam la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se rumeneste usor.

Se serveste cald.

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu piept de pui si branza-0
Paste cu piept de pui si branza-1
Paste cu piept de pui si branza-2

COMENTARII (18)

mirela0911

mirela0911 1

13.05.2011, 22:39

imi place

mamaieelena

mamaieelena 1

16.05.2011, 18:18

ce bine arata

ionela2682

ionela2682 1

17.05.2011, 11:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!