Fusilli cu pesmet

de MotanLaOale in Fusilli, 11 Sep 2012 | 2497 vizualizari

 

Foarte simplu de facut si foarte gustoase. Amintiri din copilarie!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusilli
  • 100 g pesmet
  • 5 linguri zahar
  • 2 lingurite scortisoara
  • 6 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu pesmet:

Pesmetul se rumeneste cu 3 linguri ulei pana devine auriu si se lasa la racit.


Cand este rece se amesteca cu zaharul si scortisoara.


Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.


Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se incinge.


Se pun pastele in uleiul incins si se amesteca de cateva ori.


Se pune pesmetul rumenit si se amesteca de cateva ori pe foc.


Se da deoparte, se amesteca bine si sunt gata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

13.09.2012, 19:09

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:37

MotanLaOale 1

17.09.2012, 00:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet