Paste cu rosii si busuioc

de ionela2682 in Paste, 6 Iul 2011 | 3493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 ceapa mare
  • 5-6 rosii bine coapte de marime potrivita
  • 3-4 catei usturoi
  • busuioc uscat sau proaspat
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii si busuioc:

-pastele se pun la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj

-ceapa se caleste in putin ulei,adauga rosiile taiate in patru,-se tine pana se inmoaie putin,adauga usturoiul,busuiocul ,sare si piper,se tin pana se patrund bine

-Se adauga pastele fierte si scurse,se amesteca bine pana ce pastele sunt bine patrunse

-se servesc calde stropite cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii