Paste cu rosii si busuioc

de ionela2682 in Paste, 6 Iul 2011 | 2500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 ceapa mare
  • 5-6 rosii bine coapte de marime potrivita
  • 3-4 catei usturoi
  • busuioc uscat sau proaspat
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii si busuioc:

-pastele se pun la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj


-ceapa se caleste in putin ulei,adauga rosiile taiate in patru,-se tine pana se inmoaie putin,adauga usturoiul,busuiocul ,sare si piper,se tin pana se patrund bine


-Se adauga pastele fierte si scurse,se amesteca bine pana ce pastele sunt bine patrunse


-se servesc calde stropite cu ulei de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ionela2682 1

07.07.2011, 12:15

Fetelor candle-am pozat erau calde ....nu era frumos sa va invit sa va serviti ..nu mai erau de mult!

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:03

jolygina 1

11.07.2011, 11:01

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sunca si ciuperci