Paste cu soia in sos rosu

de Anamaria7 in Paste, 8 Ian 2011 | 6845 vizualizari

 

Reteta asta a fost printre primele pe care le-am invatat in muuultele zile de post, cand eram mai mica :). De la mama mea draga

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet soia granule (eu aveam deja cubulete, am folosit asa)
  • 300gr spaghete (eu am avut chef de o forma mai dragutza :)) )
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1 vf de cutit de boia dulce
  • 1 frunza de dafin
  • cimbru, oregano
  • pasta de tomate
  • ulei pentru calit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu soia in sos rosu:

Pastele si soia se fierb (separat) in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. In oala pentru paste puteti adauga 1 lg ulei, nu se vor mai lipi. Cand sunt gata, pastele se trec prin jet de apa rece (se mai umfla putin si nu se mai lipesc in caz ca au fiert prea tare), iar soia se scurge.


Ceapa se taie solzisori, ardeiul cubulete, rosia se feliaza. Calim ceapa, apoi adaugam boiaua si ardeiul. Cand s-a muiat ardeiul punem si rosia si o lasam si pe ea sa se moaie. Apoi adaugam soia si frunza de dafin, amestecam bine, punem cata pasta de rosii consideram (eu pun cam 6 lg). Condimentam cu sare si mai lasam pe foc mic 2min. Apoi presaram oregano si cimbru, dar luam de pe foc, altfel temperatura mare va scadea intensitatea condimentelor.


Servim pastele peste care asezam compozitia de soia.

 

TIPS-URI

1

Trebuie sa recunosc ca merge putin ketchup... :P

2

Daca nu mancati de post, puteti rade parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu soia in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ionix 1

12.01.2011, 08:38

pe gustul meu!

mamaieelena 1

12.01.2011, 09:50

gustoase......

lia maria 1

12.01.2011, 09:54

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Laşte cu cartofi şi boia