Paste cu somon

de cristeena20 in Paste, 27 Mar 2014 | 4077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste (eu am folosit fettucini)
  • 2 felii de somon
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 rosie mare
  • sare, piper
  • busuioc proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu somon:

- Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (in apa cu sare si putin ulei de masline).


- Intre timp somonul care a fost sarat in prealabil il punem pe gratar sa se prajeasca , intorcandu-l pe ambele parti. Il scoatem pe o farfurie si il taiem cubulete mici.


- Pisam usturoiul si intr-o tigaie punem la incins ulei de masline (de buna calitate) si adaugam usturoiul. Il lasam atat pana sa capete o culoare si gust apoi adaugam rosia taiata cubulete mici (sunt bune si rosiile cherry taiate in jumate, dar eu nu am avut). Lasam cca 5-7 minute sa se inmoaie rosiile. Adaugam sare, piper si apoi adaugam somonul . Mai lasam pe foc cca 5 minute si aduagam busuioc verde tocat marunt.


- Adaugam pastele scurse de apa (niciodata sa nu spalati pastele dupa ce le.ati fiert).Se amesteca si se mai adauga frunze de busuioc proaspete.


Pofta mare!!!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

anca_rm 1

28.03.2014, 08:10

ce bunatate ai facut aici

MIUTA 1

28.03.2014, 12:33

xana 1

30.03.2014, 08:45

Ce bune arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti serviti cu paste nerro di sepia