Paste cu sos de rosii si carnaciori

de kirioana in Spaghete, 9 Sep 2009 | 8885 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

    • spaghete
    • 2 rosii
    • 1 carnacior
    • condimente
    • patrunjel
    • putin ulei
    • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si carnaciori:

Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare si in timp ce fierb se pregateste sosul. Eu am folosit doua rosii pe care le-am decojit si din ele am facut un sos proaspat ( cat timp se mai gasesc rosii de gradina pe piata imi place sa folosesc sos proaspat de rosii) . Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, cand acesta s-a incalzit am pus carnaciorul pe care il taiasem felii si apoi sosul de rosii. Am lasat sa fiarba cateva minute si apoi am pus condimente ( sare, piper, cimbru, salvie, busuioc).

Spaghetele sunt deja fierte, le scurgem apa si le adaugam peste sos, in tigaie.

La sfarsit punem si cateva frunze de patrunjel proaspat si gata pastele.

Le punem pe o farfurie, presaram deasupra parmezan din belsug si pentru fitze am facut si o coronita din parmezan ( din parmezan dat pe razatoare si pus cateva min la cuptor pe hartie de copt si modelat putin cat e fierbinte sa ia forma unei coronite).

Pastele cu sos de rosii si carnaciori sunt gata si nu pot decat sa va spun POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bunica 1

09.09.2009, 21:58

Suntem in repriza a 2a , dar vin repejor cu o bere rece

Bunica 1

09.09.2009, 22:05

Dupa ce a dat Gigel Bucur gol vin cu 2 beri

gaby_gabytza 1

04.10.2011, 12:41

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete rapide ( si improvizate)