Paste cu sos de rosii si carnaciori

de kirioana in Spaghete, 9 Sep 2009 | 6266 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

    • spaghete
    • 2 rosii
    • 1 carnacior
    • condimente
    • patrunjel
    • putin ulei
    • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si carnaciori:

Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare si in timp ce fierb se pregateste sosul. Eu am folosit doua rosii pe care le-am decojit si din ele am facut un sos proaspat ( cat timp se mai gasesc rosii de gradina pe piata imi place sa folosesc sos proaspat de rosii) . Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, cand acesta s-a incalzit am pus carnaciorul pe care il taiasem felii si apoi sosul de rosii. Am lasat sa fiarba cateva minute si apoi am pus condimente ( sare, piper, cimbru, salvie, busuioc).

Spaghetele sunt deja fierte, le scurgem apa si le adaugam peste sos, in tigaie.

La sfarsit punem si cateva frunze de patrunjel proaspat si gata pastele.

Le punem pe o farfurie, presaram deasupra parmezan din belsug si pentru fitze am facut si o coronita din parmezan ( din parmezan dat pe razatoare si pus cateva min la cuptor pe hartie de copt si modelat putin cat e fierbinte sa ia forma unei coronite).

Pastele cu sos de rosii si carnaciori sunt gata si nu pot decat sa va spun POFTA BUNA!

 

 

COMENTARII (5)

Bunica

Bunica 1

09.09.2009, 21:58

Suntem in repriza a 2a , dar vin repejor cu o bere rece

Bunica

Bunica 1

09.09.2009, 22:05

Dupa ce a dat Gigel Bucur gol vin cu 2 beri

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

04.10.2011, 12:41

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!