Paste cu sos de rosii si carnaciori

de kirioana in Spaghete, 9 Sep 2009 | 6517 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

    • spaghete
    • 2 rosii
    • 1 carnacior
    • condimente
    • patrunjel
    • putin ulei
    • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si carnaciori:


Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare si in timp ce fierb se pregateste sosul. Eu am folosit doua rosii pe care le-am decojit si din ele am facut un sos proaspat ( cat timp se mai gasesc rosii de gradina pe piata imi place sa folosesc sos proaspat de rosii) . Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, cand acesta s-a incalzit am pus carnaciorul pe care il taiasem felii si apoi sosul de rosii. Am lasat sa fiarba cateva minute si apoi am pus condimente ( sare, piper, cimbru, salvie, busuioc).


Spaghetele sunt deja fierte, le scurgem apa si le adaugam peste sos, in tigaie.


La sfarsit punem si cateva frunze de patrunjel proaspat si gata pastele.


Le punem pe o farfurie, presaram deasupra parmezan din belsug si pentru fitze am facut si o coronita din parmezan ( din parmezan dat pe razatoare si pus cateva min la cuptor pe hartie de copt si modelat putin cat e fierbinte sa ia forma unei coronite).


Pastele cu sos de rosii si carnaciori sunt gata si nu pot decat sa va spun POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

09.09.2009, 21:58

Suntem in repriza a 2a , dar vin repejor cu o bere rece

Bunica 1

09.09.2009, 22:05

Dupa ce a dat Gigel Bucur gol vin cu 2 beri

gaby_gabytza 1

04.10.2011, 12:41

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu vongole si creveti