Paste cu ton

de katty in Paste, 16 Noi 2014 | 8741 vizualizari

 

O reteta usoara de paste , ce merge perfect la cina .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste scurte(melci)
  • 1 dovlecel
  • 2 fire praz subtiri
  • 200 gr branza feta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 conserva ton in ulei
  • 2 linguri rosii cuburi din conserva
  • busuioc
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare , al dente , conform instructiunilor de pe ambalaj . Le trecem printr-un jet de apa rece si le scurgem.
Pornim cuptorul la 200 grade .
Taiem rondele partea alba a prazului ,taiem cubulete dovleceii si branza feta .ncintam uleiul intr-o tigaie si calim ceapa . Adaugam dovleceii . Punem sare si piper , dupa gust . Lasam dovleceii sa se inmoaie usor , apoi stingem focul.
Scurgem tonul si pastram uleiul cu care vom unge tava(una mai mare sau 2 mai mici).
Adaugam peste dovlecei pastele scurse , tonul ,jumatate din cantitatea de branza feta si  rosiile cuburi .Amestecam usor si turnam compozitia in forme . Deasupra punem restul de branza . Punem la cuptor pentru 10-15 minute .Cu cateva minute inainte de a scoate , adaugam busuioc .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu ton-0
Paste cu ton-1

COMENTARII (3)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

16.11.2014, 20:07

Corinuta

Corinuta 1

16.11.2014, 20:10

ce fain arata!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!