Paste cu ton

de katty in Paste, 16 Noi 2014 | 9305 vizualizari

 

O reteta usoara de paste , ce merge perfect la cina .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste scurte(melci)
  • 1 dovlecel
  • 2 fire praz subtiri
  • 200 gr branza feta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 conserva ton in ulei
  • 2 linguri rosii cuburi din conserva
  • busuioc
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare , al dente , conform instructiunilor de pe ambalaj . Le trecem printr-un jet de apa rece si le scurgem.

Pornim cuptorul la 200 grade .

Taiem rondele partea alba a prazului ,taiem cubulete dovleceii si branza feta .ncintam uleiul intr-o tigaie si calim ceapa . Adaugam dovleceii . Punem sare si piper , dupa gust . Lasam dovleceii sa se inmoaie usor , apoi stingem focul.

Scurgem tonul si pastram uleiul cu care vom unge tava(una mai mare sau 2 mai mici).

Adaugam peste dovlecei pastele scurse , tonul ,jumatate din cantitatea de branza feta si rosiile cuburi .Amestecam usor si turnam compozitia in forme . Deasupra punem restul de branza . Punem la cuptor pentru 10-15 minute .Cu cateva minute inainte de a scoate , adaugam busuioc .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Gherca Daniela 1

16.11.2014, 20:07

Corinuta 1

16.11.2014, 20:10

ce fain arata!

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton