Paste cu ton

de Andreea Caroline in Paste, 12 Iun 2015 | 819 vizualizari

 

Ador pastele...ador tonul ...iar aceasta reteta este una simpla, rapida si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 120 g ton in ulei de masline
  • 120 g malsine verzi
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului. 

Se adauga masline verzi si se lasa pentru alte cateva minute. 

Tonul il scurgem de uleiul din conserva si il maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Il adaugam in tigaia cu masline si lasam la foc potrivit pentru 10 minute . 

Intre timp, punem apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se prinda intre ele. 

Fierbem pastele conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaia cu ton. 

Se adauga sare si piper dupa gust si presaram patrunjel tocat marunt. 

Se servesc calde.

Pofta buna ! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Andreea Caroline 1

14.06.2015, 12:59

Cris

Bya Ralu 1

16.06.2015, 19:51

Andreea Caroline 1

16.06.2015, 20:19

Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!