Paste cu ton si masline verzi

de Andreea Caroline in Paste, 11 Iun 2013 | 3750 vizualizari

 

Usor de facut si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 2 cutii ton
  • 100 gr masline vezi
  • 1 catel usturoi
  • bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si masline verzi:

Punem apa la fiert.Cind fierbe,punem sarea si apoi punem pastele si le fierbem conform timpului indicat pe pachet.Cind s-au fiert ,le scurgem de apa.In timpul fierberii amestecam pastele pentru a nu se lipi.


Intre timp punem intr-o tigaie putin ulei.adaugam usturoiul intreg si lasam sa prinda putin culoare dupa care il dam la o parte.


Punem tonul si maslinele si lasam putin sa se caleasca.Adaugam bulionul,putina apa si putin zahar.Lasam la foc mic circa 10 minute.


Sosul astfel obtinut se amesteca cu pastele si se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Dupa plac putem adauga parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

ponei 1

12.06.2013, 12:58

Sim0na 1

12.06.2013, 15:03

Imi plac pastele cu ton!

Rocsi 1

12.06.2013, 22:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton gratinate