Paste cu ton si somon afumat

de mihaelar63 in Paste, 21 Iun 2015 | 5143 vizualizari

 

Saptamana trecuta am fost servite de catre Caroline cu paste si ton . Am ramas cu gandul la ele . Asa ca am trecut la treaba folosind ingrediente ce le aveam prin casa .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr bucatini [ macaroane mai subtiri ]
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 200 gr somon afumat
  • 200 gr ton cuburi in saramura din conserva
  • 300 gr mazare verde congelata
  • 300 gr borumb boabe din conserva
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 4 rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si somon afumat:

  1. Puneti la fiert ina pa clocotita cu sare pastele rupte bucati . Fierbeti respectand instructiunile de pe pachet . Cand sunt fierte se scurg de apa .
  2. Spalati legumele .Feliati ceapa , usturoiul si ardeiul .
  3. Clatiti cu apa rece si scurgeti mazarea . Repetati operatia cu porumbul boabe .
  4. Intr-o tigaie mare puneti la prajit usturoiul , imediat adugati mazarea congelata .
  5. Dupa 5 minute adugati ceapa feliata , ardeiul si somonul taiat bucatele .
  6. Acum se aduga si boabele de porumb . Sarati si lasati cateva minute sa se intrepatrunda gusturile .
  7. Trageti tigaia de pe foc si amestecati totul cu paste , patrunjel verde taiat marunt si cu tonul scurs  de lichid .
  8. AM gustat si am decis ca este nevoie de ceva acrisor care sa echlibreze gustul asa ca am adugat si rosii taiate bucati .

TIPS-URI

1

Daca doriti paste a la dente mai tari ,reduceti timpul de fierbere cu 2-3 minute .

2

Fiti creativi adugati legume si condimente preferate .

3

Acest preparat poate fi servit atat cald cat si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gulas de porc cu cartofi si galuste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana