Paste cu ton si somon afumat

de mihaelar63 in Paste, 21 Iun 2015 | 1803 vizualizari

 

Saptamana trecuta am fost servite de catre Caroline cu paste si ton . Am ramas cu gandul la ele . Asa ca am trecut la treaba folosind ingrediente ce le aveam prin casa .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr bucatini [ macaroane mai subtiri ]
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 200 gr somon afumat
  • 200 gr ton cuburi in saramura din conserva
  • 300 gr mazare verde congelata
  • 300 gr borumb boabe din conserva
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 4 rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si somon afumat:


  1. Puneti la fiert ina pa clocotita cu sare pastele rupte bucati . Fierbeti respectand instructiunile de pe pachet . Cand sunt fierte se scurg de apa .

  2. Spalati legumele .Feliati ceapa , usturoiul si ardeiul .

  3. Clatiti cu apa rece si scurgeti mazarea . Repetati operatia cu porumbul boabe .

  4. Intr-o tigaie mare puneti la prajit usturoiul , imediat adugati mazarea congelata .

  5. Dupa 5 minute adugati ceapa feliata , ardeiul si somonul taiat bucatele .

  6. Acum se aduga si boabele de porumb . Sarati si lasati cateva minute sa se intrepatrunda gusturile .

  7. Trageti tigaia de pe foc si amestecati totul cu paste , patrunjel verde taiat marunt si cu tonul scurs de lichid .

  8. AM gustat si am decis ca este nevoie de ceva acrisor care sa echlibreze gustul asa ca am adugat si rosii taiate bucati .

 

TIPS-URI

1

Daca doriti paste a la dente mai tari ,reduceti timpul de fierbere cu 2-3 minute .

2

Fiti creativi adugati legume si condimente preferate .

3

Acest preparat poate fi servit atat cald cat si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Aletta 1

23.06.2015, 10:11

Arata foarte bine salata,

simona72 1

23.06.2015, 10:23

Ce bunatate!!

Alexandra Burz 1

29.06.2015, 00:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si cascaval