Paste cu ton si sos de ardei

de laylalala in Paste, 18 Aug 2011 | 2436 vizualizari

 

Ador pastele … atata pot zice. Se prepara rapid, se pot combina cu aproape orice si sunt delicioase. Enjoy! Astazi va propun o reteta de paste cu ton si sos de ardei

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras galben, curatat si taiat cubulete
  • 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cubulete
  • 2 catei de usturoi, curatati si tocati marunt
  • 1 lingura ulei de malsine
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita zahar
  • 200 gr branza de capra
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • sare&piper, dupa gust
  • 150 gr ton din conserva, scurs si sfaramitat
  • 200 gr paste, fierte si pastrate la cald
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si sos de ardei:

Preparare Paste cu ton si sos de ardei


1. Incinge uleiul de masline cu untul intr-o cratita apoi adauga ardeiul, usturoiul si presara zaharul. Lasa la calit pana se inmoaie ardeii, amestecand din cand in cand. Adauga branza de capra si amesteca. Adauga Herbes de Provence, sare si piper. Da aceasta compozitie prin blender pana cand se formeaza un sos omogen.


2. Amesteca pastele cu acest sos apoi adauga tonul si amesteca din nou. Serveste pastele cu parmesan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bunica 1

18.08.2011, 13:05

Super !

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:00

Cred ca sunt tare gustoase...au si ierburi de Provence...ce sa mai... super

jolygina 1

21.08.2011, 15:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan