Ravioli de casa - umplute cu ciupeci

de alinutzika in Paste, 23 Sep 2012 | 2687 vizualizari

 

Foarte foarte bune! Mult mai bune decat cele de cumparat. Umplutura poate varia in functie de preferintele voastre. Eu le-am umplut cu ciuperci de padure...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua de casa
  • 300 g faina
  • 500 g ciuperci
  • patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli de casa - umplute cu ciupeci:

Ciupercile se prajesc la foc mic in ulei, in tigaie antiaderenta. Cand sunt gata se condimenteaza si se adauga patrunjel tocat si usturoiul tocat. Se amesteca bine si se lasa la racit. Ouale se bat cu furculita. Se adauga faina, apoi se framanta bine. Va rezulta un aluat tare. Se intind foi foarte foarte subtiri - eu le-am intins cu masina de taitei.


Se pun gramajoare mici mici de ciuperci la distanta de 2-3 cm. Peste ele se intinde o a doua foaie. Cu ajutorul degetelor , strangem umplutura, apasand usor, pentru a se lipi foile. Taiem cu un cutit zimtat patratelele. Punem apa la fiert si fierbem pastele umplute. Le servim ca si garnitura sau ca si fel principal, alaturi de un sos alb, sau ce vreti voi.


Daca nu le serviti pe loc, le puteti congela.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli de casa - umplute cu ciupeci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

alinutzika 1

24.09.2012, 15:52

ma bucur ca va plac!!!

alba_zori 1

24.09.2012, 17:31

si mie imi plac,foarte mult

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:39

mie imi plac cel mai mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos de rosii