Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
La inceput am strambat din nas ... eu nu sunt mare fan ricotta ...dar in combinatie cu carnea de carnati , pot spune ca mi-a placut tare mult ... Pastele au fost delicioase !
Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Lasam sa fiarba circa 10 minute , sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet . Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.
Intre timp curatam carnatii de pielita si ii maruntim cu ajutorul unuei furculite .
Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei .Cand uleiul s-a incins , punem carnea de la carnati si lasam sa se prajeasca la foc potrivit . Potrivim de sare si piper .
Cand carnea este prajita , o scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .
Separat intr-un bol punem ricotta ,presaram piper si putina zeama din tigaia in care s-a prajit carnea si frecam bine pana devine o crema .
Adaugam carnea si amestecam bine ingredientele.
Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in bolul cu carne si ricotta . Amestecam bine .
Servim pastele calde !
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult