Paste cu ricotta si carnati

de Andreea Caroline in Paste, 25 Sep 2015 | 760 vizualizari

 

La inceput am strambat din nas ... eu nu sunt mare fan ricotta ...dar in combinatie cu carnea de carnati , pot spune ca mi-a placut tare mult ... Pastele au fost delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 4 carnati carne porc
  • 250 gr ricotta
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ricotta si carnati:

Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Lasam sa fiarba circa 10 minute , sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet . Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Intre timp curatam carnatii de pielita si ii maruntim cu ajutorul unuei furculite . 

Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei .Cand uleiul s-a incins , punem carnea de la carnati si lasam sa se prajeasca la foc potrivit . Potrivim de sare si piper . 

Cand carnea este prajita , o scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Separat intr-un bol punem ricotta ,presaram piper si  putina zeama din tigaia in care s-a prajit carnea si frecam bine pana devine o crema .

Adaugam carnea si amestecam bine ingredientele. 

Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in bolul cu carne si ricotta . Amestecam bine . 

Servim pastele calde ! 

Pofta buna ! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ricotta si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu ricotta si carnati-0
Paste cu ricotta si carnati-1
Paste cu ricotta si carnati-2
Paste cu ricotta si carnati-3
Paste cu ricotta si carnati-4
Paste cu ricotta si carnati-5
Paste cu ricotta si carnati-6
Paste cu ricotta si carnati-7
Paste cu ricotta si carnati-8

COMENTARII (22)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

26.09.2015, 10:27

Meri ...

Gicuta69

Gicuta69 1

28.09.2015, 14:47

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

28.09.2015, 17:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!