Paste cu ton si sos de ardei

de Angelina_Elena in Spaghete, 3 Mai 2013 | 2600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 100 ml apa
  • 3 ardei mari copti
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 cutii ton in suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si sos de ardei:

Spaghetele se pun in apa clocotita cu sare si se fierb 8-10 minute.


Le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem sub un jet de apa rece.


Ceapa o spalam si o tocam marunt.


Ardeii ii curatam de coaja, ii punem in blender si ii facem pasta.


Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei de masline la incins, adaugam ceapa tocata marunt, pasta de ardei si usturoiul zdrobit.


Lasam sa se caleasca impreuna vreo 10 minute.


Adaugam apoi pasta de rosii diluata in 100 ml apa.


Lasam sosul sa fierba inca 10 minute, apoi punem bucatile de ton in suc de rosii, amestecam usor si mai lasam 2-3 minute.


Condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.


Punem sosul obtinut peste paste intr-o farfurie, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

04.05.2013, 02:56

Imi place mult combinatia ardei copti- usturoi

adry88 1

04.05.2013, 08:21

camelia75 1

05.05.2013, 22:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton