Paste cu varza calita si kaiser

de adasev12 in Penne, 12 Mai 2013 | 2028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • o varza mai mica sau jumatate de varza mai mare
  • 100 g kaizer
  • 2 foi de dafin
  • o ceapa mai mica
  • o lg de untura de porc
  • sare, piper, marar verde
  • 2 lg de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza calita si kaiser:

Mai intai calim varza: o taiem fideluta, o frecam cu sare si piper bine, incingem untura si calim putin ceapa taiata marunt.


Adaugam varza si foile de dafin si calim varza sub capac, adaugand din cand in cand cate o cescuta de apa.


Lasam cam 20 min , la foc moale, apoi adaugam si kaizerul taiat felii, mai calim vreo 5-6 min si luam de pe foc.


Pastele le fierbem separat in apa cu sare, 1 l apa la 100 g paste.

Le scurgem si punem in farfurii, adaugam varza si o lg smantana, si garnisim bine cu marar verde.


Smantana este optionala, mie asa-mi place varza calita.


O incantare a simturilor!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza calita si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adasev12 1

13.05.2013, 09:31

simona72, asa facea mama acasa, cu taitei de casa...era suuuuperrrrr....dar merge si asa

adasev12 1

13.05.2013, 09:31

multumesc de aprecieri tuturor

babi5 1

16.12.2014, 08:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert ciocolata de casa cu menta
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno