Paste cu varza calita si kaiser

de adasev12 in Penne, 12 Mai 2013 | 2167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • o varza mai mica sau jumatate de varza mai mare
  • 100 g kaizer
  • 2 foi de dafin
  • o ceapa mai mica
  • o lg de untura de porc
  • sare, piper, marar verde
  • 2 lg de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza calita si kaiser:

Mai intai calim varza: o taiem fideluta, o frecam cu sare si piper bine, incingem untura si calim putin ceapa taiata marunt.


Adaugam varza si foile de dafin si calim varza sub capac, adaugand din cand in cand cate o cescuta de apa.


Lasam cam 20 min , la foc moale, apoi adaugam si kaizerul taiat felii, mai calim vreo 5-6 min si luam de pe foc.


Pastele le fierbem separat in apa cu sare, 1 l apa la 100 g paste.

Le scurgem si punem in farfurii, adaugam varza si o lg smantana, si garnisim bine cu marar verde.


Smantana este optionala, mie asa-mi place varza calita.


O incantare a simturilor!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza calita si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adasev12 1

13.05.2013, 09:31

simona72, asa facea mama acasa, cu taitei de casa...era suuuuperrrrr....dar merge si asa

adasev12 1

13.05.2013, 09:31

multumesc de aprecieri tuturor

babi5 1

16.12.2014, 08:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si busuioc