Paste cu varza si carne

de - TABITA - in Porc, 10 Mai 2013 | 3677 vizualizari

 

Prima data am mancat aceasta mancare acum cateva luni la o prietena si mi s-a parut interesanta combinatia.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 500 g carne de porc
  • 200 g paste (penne)
  • 1 catel de usturoi
  • ierburi de provence
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • 3-4 linguri pasta de tomate sau ketchup
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza si carne:

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.


Carnea se condimenteaza cu sare, piper, ierburi de provence si se pune in uleiul incins sa se patrunda putin, 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta parte. Apoi se adauga 2 cesti cu apa se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic.


Se taie varza. Se piseaza (zdrobeste) usturoiul.


Cand apa scade la jumatate, se verifica carnea e aproape gata sau daca s-a inmuiat si se adauga varza. Se lasa putin sa se inmoaie, apoi se intoarce si se amesteca cu carnea.


Daca e necesar se mai adauga sare. Se pune pasta de ardei, pasta de tomate sau ketchup, cimbru si se mai lasa cateva minute. La final se adauga usturoiul zdrobit si se stinge focul.


Daca va place, puteti servi cu smantana.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

- TABITA - 1

11.05.2013, 00:20

Rocsi

loredanaaa 1

11.05.2013, 00:37

asa facea mama,bun

- TABITA - 1

11.05.2013, 01:27

E bun. Eu nu mai mancasem pana acum.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne