Paste cu zucchine romanesche

de Adele in Paste, 14 Apr 2015 | 1785 vizualizari

 

Zucchini romanesco..este un dovlecel cultivat in zonele Romei ...are o consistenta mai crocanta si un gust usor amar..deobicei se cumpara cu floarea atacata.

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr paste scurte.
  • 300 gr zucchini.
  • 100 gr sunca(panceta).
  • 1 ceapa .
  • sare .
  • piper.
  • 1 lingura ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu zucchine romanesche:

Pentru inceput se pune o oala cu apa si o lingura de sare pe foc,cand da in clocot se adauga pasta si se fierbe 10 minute.


Dupa care se curata si se taie ceapa,se pune tigaia cu ulei si catelul de usturoi, se prajaste usor pe o parte si pe alta si se scoate, se adauga sunca si ceapa, se lasa la rumenit.


Se spala si se taie felii zucchini se adauga peste sunca rumenita, o lingura de apa, sare, piper dupa gust se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit 5 minute.


Se scurge pasta de apa si se pune peste zucchini se adauga un pic de apa fierbinte si amesteca bine.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu zucchine romanesche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Adele 1

14.04.2015, 19:35

Da Ela imi plac enorm de mult

dantes 1

15.04.2015, 07:41

Bune!

Adele 1

15.04.2015, 08:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu carne de pui