Paste cu zucchine romanesche

de Adele in Paste, 14 Apr 2015 | 876 vizualizari

 

Zucchini romanesco..este un dovlecel cultivat in zonele Romei ...are o consistenta mai crocanta si un gust usor amar..deobicei se cumpara cu floarea atacata.

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr paste scurte.
  • 300 gr zucchini.
  • 100 gr sunca(panceta).
  • 1 ceapa .
  • sare .
  • piper.
  • 1 lingura ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu zucchine romanesche:

Pentru inceput se pune o oala cu apa si o lingura de sare pe foc,cand da in clocot se adauga pasta si se fierbe 10 minute.

Dupa care se curata si se taie ceapa,se pune  tigaia cu ulei si catelul de usturoi, se prajaste usor pe o parte si pe alta si se scoate, se adauga sunca si ceapa, se lasa la rumenit.

Se spala si se taie felii zucchini se adauga peste sunca rumenita, o lingura de apa, sare, piper dupa gust se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit 5 minute.

Se scurge pasta de apa si se pune peste zucchini se adauga un pic de apa fierbinte si amesteca bine.

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu zucchine romanesche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu zucchine romanesche-0
Paste cu zucchine romanesche-1
Paste cu zucchine romanesche-2
Paste cu zucchine romanesche-3

COMENTARII (17)

Adele

Adele 1

14.04.2015, 19:35

Da Ela imi plac enorm de mult

dantes

dantes 1

15.04.2015, 07:41

Bune!

Adele

Adele 1

15.04.2015, 08:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!