Budinca din macaroane cu branza

de Nepotica in Paste, 26 Mai 2010 | 42033 vizualizari

 

Este un desert usor de facut,sotul meu il mananca cu placere,este si o idee de a lua ceva la pachet1

 

INGREDIENTE

  • 1kg de branza de vaci proaspata sau sarata
  • un pachet de paste penne sau de care doriti
  • 5-6 linguri de zahar( dupa gust)
  • esenta de rom,vanilie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja de portocala sau lamaie
  • ulei de masline sau unt
  • putin pesmet
  • 6 oua
  • iaurt sau smantana,eu pun iaurt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din macaroane cu branza:

Se fierb pastele , se lasa la scurs,


intre timp pregatiti branza care se amesteca cu 4 oua batute, mirodeniile, zaharul, si jumatate de pahar de iaurt (mare),dupa care amestecati aceasta compozitie cu pastele fierte,


se pregateste un vas (eu am de jenna dar merge si intr -o tava mai adanca sau o cratita,)


vasul se unge cu ulei bine sau unt, eu prefer uleiul, se tapeteaza cu pesmet dupa care se toarna compozitia,


se bat cele doua oua ramase cu iaurtul si se adauga pe deasupra,totul se baga la cuptor care a fost incins inainte si se lasa cam un sfert de ora, va mai uitati cand este rumenita pe deasupra este gata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Nepotica 1

27.05.2010, 13:36

Va multumesc mult , chiar imi dau o senzatie de bine laudele voastre, sunteti minunati cu acest site, pozele si tot ceea ce faceti!

DIANA B 1

27.06.2011, 09:59

monike 1

27.06.2011, 11:22

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si surimi