Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 19 Mar 2021 | 3436 vizualizari

 

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar, o reteta vegana, quick&easy si plina de proteine.  Daca renuntati la sosul pesto, reteta se transforma in una de post, numai buna pentru aceasta perioada. 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet 250 g spaghetti de konjac
  • 1 cutie 300 g tofu
  • 3-4 rosii uscate, in ulei
  • 2-3 lg mazare
  • 1 lingurita sos pesto
  • 1 lg ulei de masline
  • Pt tofu crispy:
  • Amidon de porumb
  • Boia de ardei dulce
  • Chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar:

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite. 
Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec.

Incinge tigaia gratar, unge-o cu putin ulei de masline si aranjeaza bucatile de tofu in tigaie. Intoarce pe toate partile bucatile de tofu, pana se rumenesc frumos si devin usor crispy.

Gateste mazarea separat intr-o tigaie mica, de o persoana: adauga un strop de ulei de masline, un strop de apa calda si foarte putina sare. 

Pune o alta tigaie pe foc, in care sa incapa toate ingredientele si unge-o cu 1 lg ulei de masline. Adauga pastele de konjac direct din punga, caci acestea nu au nevoie de preparare inainte, sare, sosul pesto si omogenizeaza pana pastele prind putina culoare. Adauga mazarea, rosiile uscate taiate (cu tot cu uleiul de masline in care au fost conservate) si la final tofu crispy. 

Enjoy!

TIPS-URI

1

daca vrei un preparat de post, inlocuieste sosul pesto cu un altul, de exemplu de rosii;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

mirela0911 1

21.03.2021, 20:01

Arata bine, nu stiu daca m-as descurca cu tofu!

Panacris 1

22.03.2021, 19:29

Anett 1

27.11.2021, 00:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate pentru iarna