Salata de conopida cu rosii uscate si cabanos

de mihaelar63 in Salate, 18 Noi 2019 | 1924 vizualizari

 

 Salata de conopida este usor de preparat si are un numar redus de calorii. Pentru ca imi place, caut retete noi pe care sa le experimentez. Va invit sa ,, gustati "' si din aceasta deosebita salata de conopida.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida [1 kg]
  • 200 ml iaurt gras
  • 100 gr cabanos
  • 50 gr rosii uscate conservate in ulei de masline
  • 50 ml ulei masline
  • 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite intregi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1/2 ardeo gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita bicarbonat sodiu
  • 1 varf cutit chimen pudra
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • fulgi chilli
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu rosii uscate si cabanos:

  1. Conopida se desface buchetelle si se fierbe in apa cu bicarbonat de sodiu.
  2. Bicarbonatul de sodiu pus in apa de fiert, va albi conopida si o va face mai usor digerabila.
  3. Dupa fierbere se clateste conopida cu apa rece.
  4. Frunzele crude si proaspete ce imbraca conopida, nu se arunca. Se toaca marunt si se pun si ele la salata.
  5. Intr-un bol se amesteca iaurtul, uleiul cu mustar, sare, chimen, patrunjel si fulgi de chilli.
  6. Tocati marunt rosiile uscate si ardeii. Taiati rondele cabanosul.
  7. Incorporati in sosul din bol conopida maruntita, ardeii, rosiile.
  8. Salata se serveste rece alaturi de rosii sau castraveti.

                             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Bicarbonatul de sodiu ,pus in apa de fiert , va albi conopida si o va face mai usor digerabila .

2

Frunzele crude si proaspete ce imbraca conopida, nu se arunca. Se toaca marunt si se pun si ele la salata.

3

Puteti renunta la cabanos sau il puteti inlocui cu piept de pui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu rosii uscate si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

ieri la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu conopida si ton