Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci

de Catalina L in Paste, 21 Oct 2017 | 3685 vizualizari

 



O reteta savuroasa cu gust si culori italiene. Am testat cu aceasta ocazie pastele proaspete Fettucini de Panzani.
 https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/paste-fettuccini-cu-curcan-smantana-si.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de paste Fettuccini
  • 2 piepturi de curcan
  • 10-12 ciuperci albe de Paris
  • 1 ceapa esalota
  • 1 lingura de curcuma
  • 25 cl de smantana
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • paprika afumata
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci:

Rumeniti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei de masline.

Scoateti-le si taiati-le cubulete.

Puneti ceapa curatata si tocata marunt la rumenit impreuna cu curcuma.

Adaugati apoi ardeiul rosu taiat bucatele, cubuletele de pui si rumeniti. 

Intr-o alta tigaie rumeniti bine ciupercile spalate si taiate in 6, intr-o lingura de ulei de masline.

Amestecati cele 2 compozitii, adaugati smantana si amestecati.

Puneti sare, piper.
Lasati sa dea un clocot si luati de pe foc.

Presarati verdeata tocata.

Preparati pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Puneti pastele in fiecare farfurie.

Turnati deasupra sosul de smantana cu carne de curcan si ciuperci.

Presarati un pic de paprika afumata si serviti imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb si ciuperci