Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci

de Catalina L in Paste, 21 Oct 2017 | 1973 vizualizari

 



O reteta savuroasa cu gust si culori italiene. Am testat cu aceasta ocazie pastele proaspete Fettucini de Panzani.
 https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/paste-fettuccini-cu-curcan-smantana-si.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de paste Fettuccini
  • 2 piepturi de curcan
  • 10-12 ciuperci albe de Paris
  • 1 ceapa esalota
  • 1 lingura de curcuma
  • 25 cl de smantana
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • paprika afumata
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci:

Rumeniti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei de masline.


Scoateti-le si taiati-le cubulete.


Puneti ceapa curatata si tocata marunt la rumenit impreuna cu curcuma.


Adaugati apoi ardeiul rosu taiat bucatele, cubuletele de pui si rumeniti.


Intr-o alta tigaie rumeniti bine ciupercile spalate si taiate in 6, intr-o lingura de ulei de masline.


Amestecati cele 2 compozitii, adaugati smantana si amestecati.


Puneti sare, piper.

Lasati sa dea un clocot si luati de pe foc.


Presarati verdeata tocata.


Preparati pastele conform instructiunilor de pe pachet.


Puneti pastele in fiecare farfurie.


Turnati deasupra sosul de smantana cu carne de curcan si ciuperci.


Presarati un pic de paprika afumata si serviti imediat.


Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

oanapl 1

22.10.2017, 17:57

Delicioase!

kytz 1

23.10.2017, 13:26

Bune, buneeee!

miki_a 1

23.10.2017, 16:28

Ce combinație bună!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno