Paste foi de masline cu salam

de mihaelar63 in Paste, 4 Mai 2014 | 2755 vizualizari

 

Cum vad paste fainoase de forme si culori speciale nu ma pot abtine sa nu le achizitionez . Ne plac pastele si macar la doua saptamani o data ma salveaza de gandul meniului curent . Pe punga acestor paste scria ,,Foglie d' ólivo ágli spinaci ''. Dupa cate am inteles eu ,, foi de maslin cu spanac '' :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste
  • 500 gr salam de vara
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • codite de ceapa verde
  • 1 lingurita rasa ,, aglio e olio ''[fulgi chili,fulgi usturoi , patrunjel uscat ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste foi de masline cu salam:

  • Am fiert pastele in apa cu sare respectand instructiunile de preparare de pe punga .
  • Am  curatat de membrana si am feliat salamul.
  • Am prajit salamul pana a devenit crocant . In acest moment am pus rosiile taiate cuburi, usturoiul , ceapa verde si condimentele .Am lasat doar cat s-au inmuiat rosiile .
  • Am servit amestecul cu salam deasupra pastelor cu branza de  burduf .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste foi de masline cu salam" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu conopida si branzeturi