Paste la cuptor cu pui si ardei copt

de alilianaa in Farfalle, 11 Feb 2016 | 3324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste farfalle
  • 400 g pui ( deja pregatit la tigaie, inabusit)
  • 200 g ardei copt
  • sare dupa gust
  • 200 g branza slaba Delaco
  • 3 oua
  • verdeturi uscate
  • 40 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu pui si ardei copt:

Intr-o cratita se pune apa la foert cu sare si ulei de masline. Cand apa a fiert se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. 

Se fierb al dente, se pun intr-o strecuratoare si se adauga apa rece. Se lasa la scurs. 

Intr-o tigaie se pune la incins ulei, cca 40 ml. Cand s-a incins punem carnea de pui taiata bucati mici, putina sare si ardeiul. Le tragem la tigaie pret de 5 minute. Oprim focul.

Un vas termorezistent este uns cu ulei. Punem pastele, adaugam ardeiul si puiul. De-asupra acestora adaugam branza amestecata cu sare, verdeturi uscate si ouale. Va rezulta o compozitie de consistenta smantanii. Aceasta se pune peste paste. Miscam vasul incet de cateva ori  astfel incat branza sa ajunga in tot preparatul. Se da la cuptor pana ce se rumeneste frumos de-asupra. Cca 30 minute. Se serveste dupa preferinta...smantana, muraturi etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu pui si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Stefania1964 1

12.02.2016, 11:58

mirela0911 1

14.02.2016, 19:12

Tare bine arata!

alilianaa 1

16.02.2016, 07:49

Multumesc frumos pentru aprecieri!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Farfalline cu unt si branzeturi