Fundite cu kaizer si rosii in bulion

de iry-gabriela in Farfalle, 21 Feb 2013 | 4306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g kaizer taiat cubulete,
  • o ceapa,
  • 2 catei de usturoi,
  • un pahar de vin alb,
  • 2 rosii,
  • o cutie de rosii in bulion,
  • sare ,
  • busuioc ,
  • parmezan
  • paste fundite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu kaizer si rosii in bulion:

Pentru inceput punem apa la fiert cu sare si un pic de ulei. Dupa ce a fiert apa adaugam pastele si le lasam cam 8 minute, dupa care se scurg. 

Cat fierbe apa pentru paste pregatim sosul: punem kaizerul impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul la calit. Adaugam sarea, busuiocul si vinul, apoi se adauga rosiile taiate cubulete, rosiile in bulion si se mai lasa pana scade un pic sosul.

Dupa ce sosul este gata se adauga peste paste, iar deasupra se adauga parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu kaizer si rosii in bulion" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos de rosii