Paste la cuptor cu pui si ardei copt

de alilianaa in Farfalle, 11 Feb 2016 | 1455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste farfalle
  • 400 g pui ( deja pregatit la tigaie, inabusit)
  • 200 g ardei copt
  • sare dupa gust
  • 200 g branza slaba Delaco
  • 3 oua
  • verdeturi uscate
  • 40 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu pui si ardei copt:

Intr-o cratita se pune apa la foert cu sare si ulei de masline. Cand apa a fiert se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe pachet.


Se fierb al dente, se pun intr-o strecuratoare si se adauga apa rece. Se lasa la scurs.


Intr-o tigaie se pune la incins ulei, cca 40 ml. Cand s-a incins punem carnea de pui taiata bucati mici, putina sare si ardeiul. Le tragem la tigaie pret de 5 minute. Oprim focul.


Un vas termorezistent este uns cu ulei. Punem pastele, adaugam ardeiul si puiul. De-asupra acestora adaugam branza amestecata cu sare, verdeturi uscate si ouale. Va rezulta o compozitie de consistenta smantanii. Aceasta se pune peste paste. Miscam vasul incet de cateva ori astfel incat branza sa ajunga in tot preparatul. Se da la cuptor pana ce se rumeneste frumos de-asupra. Cca 30 minute. Se serveste dupa preferinta...smantana, muraturi etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu pui si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Stefania1964 1

12.02.2016, 11:58

mirela0911 1

14.02.2016, 19:12

Tare bine arata!

alilianaa 1

16.02.2016, 07:49

Multumesc frumos pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu jambon de Serrano