Paste la cuptor cu ragu si mazare

de angyb in Lasagna, 25 Feb 2013 | 1868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 150 g mazare
  • 2 oua fierte
  • parmezan
  • 200 g mozzarella
  • Ragu:
  • 300 g carne macinata
  • 1 ceapa
  • 150 g morcov si telina razuite
  • 1 pahar de vin alb
  • 300 ml pasta de rosii
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • Sos beschamel:
  • 70 g unt
  • 60 g faina
  • 600 ml lapte
  • nucsoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ragu si mazare:

Ragu: Calim intr-un pic de ulei ceapa taiata marunt dupa care adaugam morcovul si telina razuite si le calim un pic. Condimentam cu sare si piper. Adaugam carnea macinata si o lasam sa se caleasca pana cand schimba culoarea dupa care adaugam paharul de vin si lasam sa fiarba pana cand vinul se evapora.Turnam peste pasta de rosii condimentam cu busuioc taiat marunt si lasam sa fiarba. Dupa 45 de minute adaugam mazarea si lasam sa mai fiarba 15 minute.


Sosul bechamel: Topim untul dupa care adaugam faina alba dupa care turnam desupra laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase si lasam sa clocoteasca pana cand se ingroasa condimentam cu sare si nucsoara.


Fierbem pasta conform instructiunilor de pe pachet dupa care le adaugam peste ragu si amestecam bine.


Intr-o tava unsa cu ulei intindem 1/3 din cantinatea de paste adaugam un strat de sos beschamel presaram desupra oul fiert taiat marunt si mozzarella taiata cubulete,adaugam un alt strat de pasta,bescahmel si mozzarella di din nou pasta,restul de sos beschamel,mozzarella si presaram deasupra parmezan ras.


Se da la cuptor aproximativ 45 de minute .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ragu si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.02.2013, 15:53

Vin si eu la masa!

angyb 1

25.02.2013, 19:29

Rocsi vino ca te astept

babi5 1

21.08.2013, 22:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii