Paste (penne) cu bacon, mazare si suc de rosii

de Gherca Daniela in Penne, 7 Oct 2021 | 489 vizualizari

 

O cina perfecta in familie, in caz ca sunteti in pana de idei!

 

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste penne
  • 1 ceapa
  • putin ulei pentru calit ceapa
  • boia iute/dulce dupa preferinte
  • 200g bacon afumat
  • 500ml suc de rosii
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 ceasca de apa
  • 60g parmesan
  • 125g mozzarella razuita
  • sare pentru fiert pastele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste (penne) cu bacon, mazare si suc de rosii:

Pentru inceput punem la incins uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, iar cand s-a inmuiat punem baconul taiat fasii mici, boiaua si lasam sa scada toata apa, amestecand din cand in cand.  

 Adaugam si sucul de rosii, mazarea si apa, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc incet pana scade tot lichidul si obtinem un sos bine legat.     Intre timp fierbem pastele in apa cu sare conform instrunctiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le adaugam peste sos, amestecam totul impreuna cu parmezanul si 50g mozzarella razuita. Turnam pastele intr-o tava yena si presaram restul de mozzarella apoi dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 10-15 minute. 

  Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste (penne) cu bacon, mazare si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii si bacon