Penne cu ciuperci

de La Ancuta in Penne, 28 Iul 2011 | 3099 vizualizari

 

Astazi am avut o mancare usoara (de preparat) :))). Pentru ca mai aveam niste ciuperci proaspete prin frigider, le-am combinat cu paste iar rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (penne)
  • 10 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • sare, piper
  • busuioc
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ciuperci:

Curatam ceapa si o taiem marunt. La fel procedam si cu usturoiul.

Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul de masline si 3 linguri de apa. Sotam ceapa si usturoiul cateva minute.


Adaugam apoi ciupercile curatate si taiate felii mai subtirele. Adaugam sare si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul lasat de ciuperci (~ 10 minute).


Stingem focul si adaugam untul taiat bucatele, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Amestecam bine pana se omogenizeaza.


Intre timp fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor apoi le scurgem de apa.


Punem ciupercile peste paste si amestecam pana se omogenizeaza.


Servim calde cu multa pofta :).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

DIANA B 1

06.08.2011, 13:02

Ceapa in ulei incins ??? CRIMA ... ce face ala stomacului si ficatului , nici nu ma pot gandi , cat despre uleiul de masline , nu-mi place decat in dresing (din bucatarie , nu din dormitor )

La Ancuta 1

06.08.2011, 15:31

Diana eu folosesc cantitati egale de ulei si apa, deci nu se prajeste ceapa. Eu folosesc foarte mult uleiul de masline.

adry88 1

09.08.2011, 17:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos alb