Penne cu ciuperci

de La Ancuta in Penne, 28 Iul 2011 | 4884 vizualizari

COMENTARII (32)

La Ancuta 1

05.08.2011, 21:34

Dany3la si cum calesc ceapa in ulei rece?

dany3la 1

06.08.2011, 11:52

Nu draga in ulei de floarea soarelui
Cel de masline nu se incinge pt ca se arde!!!

gaby_duceag 1

06.08.2011, 12:06

La Ancuta 1

06.08.2011, 12:37

Si eu stiam ca uleiul de masline este mai sanatos, tocmai pentru ca nu "se arde". Din cate am vazut si citit stiu ca ceapa nu se pune in tigaie pana nu este uleiul incins.

DIANA B 1

06.08.2011, 13:02

Ceapa in ulei incins ??? CRIMA ... ce face ala stomacului si ficatului , nici nu ma pot gandi , cat despre uleiul de masline , nu-mi place decat in dresing (din bucatarie , nu din dormitor )

La Ancuta 1

06.08.2011, 15:31

Diana eu folosesc cantitati egale de ulei si apa, deci nu se prajeste ceapa. Eu folosesc foarte mult uleiul de masline.

adry88 1

09.08.2011, 17:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne all'arrabbiata- reteta video