Paste picante cu ton

de Andreea Caroline in Penne, 2 Apr 2014 | 9313 vizualizari

 

Sotul meu manaca picant.Dar nu doar picant...ci exagerat de picant...Asa ca pentru el am facut aceste paste .Si deci perfecte pentru cine adora mancarea picanta.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip penne
  • 150 gr ton in ulei de masline
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 100 gr porumb dulce
  • 70 ml suc de rosii
  • 2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita contimente picante
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu ton:

Curatam ceapa ,o spalam si o tocam cat mai marunt.


Punem intr-o tigaie putin ulei de masline si calim ceapa impreuna cu usturoiul.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam .


Adaugam porumbul scurs de apa de conservare si tonul maruntit.Lasam sa se caleasca impreuna la foc potrivit amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.


Potrivim de sare si piper,punem ardeii iuti tocati cat mai marunt posibil si sucul de rosii.Amestecam si lasam la foc mic sa fiarba pana ce sosul obtine consistenta dorita.


Intre timp punem la fiert apa.Cand aceasta a inceput sa fiarba ,punem sare si pastele.Le lasam la fiert 11 minute ( sau in functie de pasta,conform indicatiilor de pe pachet) .Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.


Scurgem pastele de apa si le amestecam cu sosul cu ton.


Servim pastele calde presarate cu condimente picante.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:18

Luckycake 1

02.04.2014, 20:31

imi plac mult pastele cu ton

Andreea Caroline 1

02.04.2014, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos alb si ton