Penne cu ton si ciuperci

de MotanLaOale in Penne, 18 Aug 2016 | 8275 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste (penne)
  • 180g ton in suc propriu (1 conserva)
  • 120g pateu de ton (1 conserva)
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 50ml ulei
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 400g rosii taiate (1 conserva)
  • 240g ciuperci (1 conserva)
  • condimente pentru paste (grecesti)
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • cascaval pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si ciuperci:

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.

Ciupercile se scurg intr-o strecuratoare.

Usturoiul se curata si se lasa intreg.

Intr-o cratita se pune uleiul si cateii de usturoi si se calesc 1-2 minute.

Cand sunt prajiti se scot si se arunca.

Se pune la calit ceapa si ardeiul pentru 4-5 minute.

Se adauga ciupercile si rosiile taiate.

Se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute pana scade zeama.

Se adauga pateul de ton pentru gust mai pregnant de ton.

Se condimenteaza cu condimente pentru paste, vegeta, piper si sare.

Se adauga si tonul scurs si se mai fierbe 2-3 minute.

Pastele se fierb in apa cu sare canform indicatiilor de pe ambalaj.

Se trec pe sub apa rece si se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un vas mai mare se amesteca pastele cu sosul de ton si ciperci.

Se amesteca 2 minute sa intre sosul in paste.

Se servesc calde  presarate cu cascaval ras.

Sunt bune si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ksenya 1

19.08.2016, 08:05

bune-bune

Rahela Velicu 1

20.08.2016, 23:40

MotanLaOale 1

21.08.2016, 00:45

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda