Penne cu ton si ciuperci

de MotanLaOale in Penne, 18 Aug 2016 | 2074 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste (penne)
  • 180g ton in suc propriu (1 conserva)
  • 120g pateu de ton (1 conserva)
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 50ml ulei
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 400g rosii taiate (1 conserva)
  • 240g ciuperci (1 conserva)
  • condimente pentru paste (grecesti)
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • cascaval pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si ciuperci:

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.


Ciupercile se scurg intr-o strecuratoare.


Usturoiul se curata si se lasa intreg.


Intr-o cratita se pune uleiul si cateii de usturoi si se calesc 1-2 minute.


Cand sunt prajiti se scot si se arunca.


Se pune la calit ceapa si ardeiul pentru 4-5 minute.


Se adauga ciupercile si rosiile taiate.


Se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute pana scade zeama.


Se adauga pateul de ton pentru gust mai pregnant de ton.


Se condimenteaza cu condimente pentru paste, vegeta, piper si sare.


Se adauga si tonul scurs si se mai fierbe 2-3 minute.


Pastele se fierb in apa cu sare canform indicatiilor de pe ambalaj.


Se trec pe sub apa rece si se pun la scurs intr-o strecuratoare.


Intr-un vas mai mare se amesteca pastele cu sosul de ton si ciperci.


Se amesteca 2 minute sa intre sosul in paste.


Se servesc calde presarate cu cascaval ras.


Sunt bune si reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ksenya 1

19.08.2016, 08:05

bune-bune

noiinbucatarie 1

20.08.2016, 23:40

MotanLaOale 1

21.08.2016, 00:45

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor