Penne cu ton si ciuperci

de MotanLaOale in Penne, 18 Aug 2016 | 3335 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste (penne)
  • 180g ton in suc propriu (1 conserva)
  • 120g pateu de ton (1 conserva)
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 50ml ulei
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 400g rosii taiate (1 conserva)
  • 240g ciuperci (1 conserva)
  • condimente pentru paste (grecesti)
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • cascaval pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si ciuperci:

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.


Ciupercile se scurg intr-o strecuratoare.


Usturoiul se curata si se lasa intreg.


Intr-o cratita se pune uleiul si cateii de usturoi si se calesc 1-2 minute.


Cand sunt prajiti se scot si se arunca.


Se pune la calit ceapa si ardeiul pentru 4-5 minute.


Se adauga ciupercile si rosiile taiate.


Se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute pana scade zeama.


Se adauga pateul de ton pentru gust mai pregnant de ton.


Se condimenteaza cu condimente pentru paste, vegeta, piper si sare.


Se adauga si tonul scurs si se mai fierbe 2-3 minute.


Pastele se fierb in apa cu sare canform indicatiilor de pe ambalaj.


Se trec pe sub apa rece si se pun la scurs intr-o strecuratoare.


Intr-un vas mai mare se amesteca pastele cu sosul de ton si ciperci.


Se amesteca 2 minute sa intre sosul in paste.


Se servesc calde presarate cu cascaval ras.


Sunt bune si reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ksenya 1

19.08.2016, 08:05

bune-bune

Rahela Velicu 1

20.08.2016, 23:40

MotanLaOale 1

21.08.2016, 00:45

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf