Paste cu ton

de babi5 in Penne, 7 Iul 2013 | 5839 vizualizari

 

Pentru ca sunt in Tara mamei pastelor ,trebuie sa te adaptezi conditiilor, nu-mi prea plac pastele dar de sila bucuros .....Asa ca am facut numai o portie ...

 

INGREDIENTE

  • putin ulei de masline
  • 200gr paste
  • 1 rosie
  • 1/2 jumate ceapa mica ,mica...
  • 1/2 catel usturoi
  • busuioc (2 frumzulite)
  • piper
  • rozmarin o crenguta mica
  • 1 conserva de ton (50 gr)
  • 1 lingura parmezan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Am oparit rosia  si-am curatat-o de pielita,apoi am tocat-o marunt .Apoi intr-o craticioara am pus un picut de ulei de masline ,ceapa tocata marunt  si am lasat sa se caleasca un picut .Apoi am adaugat  rosia  tocata   si am lasat  sa fiarba  un picut  apoi am adaugat usturoiul zrobit asa intreg , rozmarinul si tonul ,am potrivit de sare si piper  am mai lasat  5 min. apoi am asezonat cu busuioc .( Eu am mai adaugat o lingura  de pulpa  de bulion )

Intr-o oala  cu apa  clocotita si un picut de sare  am pus pastele  si am respectat timpul de fierbere de pe pachet 10 min . Dupa fierbere le-am strecurat le-am clatit  cu apa rece ,apoi le-am asezat  intr-o farfurie  am pus sosul peste ele  si parmezanul ras .

Pofta mare  !  Cel mai repede mod de gatire .

 

TIPS-URI

1

Cine vrea parmezan mai mult poate adauga ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu ton-0
Paste cu ton-1
Paste cu ton-2
Paste cu ton-3
Paste cu ton-4
Paste cu ton-5
Paste cu ton-6
Paste cu ton-7
Paste cu ton-8

COMENTARII (11)

mena29

mena29 1

09.07.2013, 11:09

babi5

babi5 1

09.07.2013, 19:00

Rocsi te pupa Babi

babi5

babi5 1

09.07.2013, 19:03

nigun delia64,Valclaudia ,Bya ralu ,papabundetot,MotanLaOale ,SimOna mena29 va pup si va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!