Paste penne cu mozzarella

de Oana in Penne, 9 Iul 2012 | 2840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mozzarella Granarolo (se recomanda folosirea mozzarella Cucina Granarolo 250g sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
  • 280 g penne
  • 400 g rosii cherry
  • oregano
  • busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • 30 g ulei de masline extravirgin
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste penne cu mozzarella:

Spala rosiile, taie-le felii si pune-le intr-un castron, impreuna cu usturoiul tocat, oregano, 4 frunze de busuioc, rupte in bucati mici si uleiul. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Lasa aromele sa se intrepatrundă timp de 1 ora. Gateste pastele in apa sarata. Cand devin al dente, scurge-le de apa si pune-le sub un jet de apa rece, pentru a opri fierberea.Scurge de apa si amesteca cu rosiile si sucul format.Adauga mozzarella si frunze parfumate de busuioc.


Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

10.07.2012, 20:47

Ce bine arata!

iri_iri 1

10.07.2012, 21:36

gaby_gabytza 1

15.08.2012, 09:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno