Penne cu sos de rosii si sunca afumata

de violeta30 in Penne, 4 Sep 2015 | 1195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de paste - penne
  • 2 rosii
  • 200 g sunca afumata
  • 2 cepe potrivite
  • 2 ardei (rosu si verde)
  • ulei
  • sare
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de rosii si sunca afumata:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.


Ceapa se taie cubulete, la fel si celelalte legume.


Intr-o cratita punem 3 linguri de ulei si calim pe rand ceapa, ardeiul si sunca afumata, apoi punem rosiile peste toate ingredientele. Lasam sa fiarba bine impreuna si condimentam cu ce ne place.


Scurgem pastele si le rasturnam peste sos, lasam putin pe foc potrivit ca sa se intrepatrunda aromele. Oprim focul si lasam cu capac 5 minute.


Se servesc cu pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de rosii si sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

04.09.2015, 16:28

Gherca Daniela 1

04.09.2015, 18:50

Gicuta69 1

07.09.2015, 07:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si cascaval la cuptor