Paste quatro formaggi

de Bucataras in Paste, 5 Iul 2013 | 3055 vizualizari

 

O reteta de paste quatro formaggi usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 150 gr tagliatelle
  • o felie de 1 cm grosime de unt
  • 3-4 linguri de smintina 12%
  • 50 gr cascaval Delaco
  • 50 gr brinza brie Milkana
  • 50 gr mozarella Delaco
  • 50 gr gorgonzola
  • sare si piper 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste quatro formaggi:

Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit).


In timp ce s-au fiert pastele am preparat compozitia din cele 4 feluri de brinzeturi


1. se dau pe razatoare toate brinzeturile


2. se pune untul in tigaie


3. se adauga smintina si se amesteca cu o spatula pina se omogenizeaza


4. se adauga brinzeturile si se amesteca


Am scos si scurs pastele, apoi le-am adaugat in tigaia cu brinzeturile si am amestecat usor.


La final am asezonat cu sare si piper. O reteta care a primit toate aprecierile Ioanei mele dragi. A ras portia cu multe "immmmm"-uri :)). Eu am mai prins un pic de compozitie pe care am pus-o pe o jumatate de felie de piine (vezi poza)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Cris2711 1

05.07.2013, 16:52

un deliciu

mamaieelena 1

05.07.2013, 18:26

bun,bun

Valclaudia 1

07.07.2013, 00:15

super bune! Trebuie sa le prepar si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08