Paste scoici cu legume mexicane si maioneza

de trifadalia in Salate, 1 Aug 2018 | 2985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de paste tip scoici
  • 1 punga de salata mexicana congelata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici cu legume mexicane si maioneza:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea.

Din ou, mustar si ulei se face maioneza. Dupa ce se încorporează uleiul în amestec, ar trebui să obții o cremă consistentă, densă, gălbui-pai. Se rade si catelul de usturoi,apoi se subtiaza cu iaurtul sau smantana si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga maioneza, apoi se toarna peste paste si legumele mexicane. Se lasa jumatate de ora sa se intrepatrunda gusturile, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu legume mexicane si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

02.08.2018, 10:11

Cred ca sunt tare bune!

dantes 1

03.08.2018, 12:19

Bune!

Ina 1

05.08.2018, 22:25

Incearca sa bifezi ca imagine principala poza cu produsul finit . E mai relevanta si atrage mai mult privitorul catre reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu edame si orez (un fel de paella)