Paste tricolor cu branza si spanac

de laura_n in Spaghete, 29 Noi 2012 | 1436 vizualizari

 

Astazi vin si eu cu o reteta delicioasa de paste cu branza si spanac. Se poate renunta la branza si pastra doar spanacul. Cert e ca sunt foarte bune, iar spanacul proaspat confera un gust excelent pastelor.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste (eu am folosit spaghetti tricolore)
  • 200gr branza framantata de capra
  • 200 gr spanac proaspat
  • 1 cub unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tricolor cu branza si spanac:

Pastele se pun la fiert cu un praf de sare. Se lasa la fiert cam 8-10 in in functie de instructiunile de pe cutia de paste. Dupa ce au fiert, se strecoara si se amesteca cu un cub de unt. Se adauga branza si spanacul spalat si rupt in bucati.


Se amesteca bine toate ingredientele si se serveste o portie generoasa.

 

TIPS-URI

1

Cred ca ar merge de minune, un strop de ulei de masline, in loc de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolor cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

29.11.2012, 22:20

va multumesc mult

Rocsi 1

29.11.2012, 23:11

ANNA_46 1

30.11.2012, 01:56

Super combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze