Pastrama de miel

de Bucataras in Kamis, 28 Mar 2018 | 6802 vizualizari

 

100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne miel fara pielite
  • rasnita de sare si piper Kamis dupa gust
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura boia dulce kamis
  • 1 lingura boia iute kamis
  • 1 lingurita chimion kamis
  • 1 lingurita menta uscata kamis
  • 1 lingurita cimbru kamis
  • 1 lingurita coriandru macinat kamis
  • 1 lingurita usturoi granulat kamis
  • 1 ceapa mica
  • 5 frunze de dafin kamis
  • 30 ml de ulei (eu am folosit de masline)
  • vin rosu cat sa acopere carnea
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de miel:

Se curata bine carnea de miel de grasime si de pielite. Se pune intr-un castron incapator impreuna cu ceapa taiata solzisori, condimentele de la kamis, sare si piepr dupa gust, miere, ulei de masline si vin rosu cat sa acopere carnea.


Se amesteca bine de tot si se acopera apoi castronul cu folie de plastic si se lasa la frigider 72 de ore sau se poate afuma dupa plac.


Se scoate apoi carnea din castron si se scurge bine, se taie bucati si se frige pe gratar, cateva minute pe ambele parti.


Se serveste alaturi de mamaliga si mujdei de usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sidy 1

30.03.2018, 17:06

Buna, bunutza ! Trebuie incercata, mai ales ca este perioada mieilor !

buggy 1

30.03.2018, 22:07

Super bun

elucubratiiculinare 1

01.04.2018, 08:24

o minunatie pastrama asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu branza, merisoare, stafide si glazura de ciocolata