Pastrama de oaie cu mamaliguta

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 3 Noi 2013 | 10053 vizualizari

 

Din categoria ''nici o masa fara .....carnita''....am pus si de-o pastrama cu mamaliguta ca tot e toamna frumoasa....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastrama ( mie imi place partea de la coaste,care este impanata)
  • mamaliga
  • si pofta de mancare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie cu mamaliguta:

Pastrama se taie bucatele si pune in tuci cu putina apa,se lasa pe foc cca 20 min sa se patrunda bine bucatelele,apoi am scos-o din tuciulet si am pus-o in tigaie sa se rumenesca putin.Am servit-o cu mamaliguta calda.....merge si cu un pahar de must,daca ai,daca nu bea apa, ca tot e sarata....pastramioara

TIPS-URI

1

pentru cei alergici la behaite sa nu citeasca reteta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 10:50

arata grozav

Lia_ 1

04.11.2013, 18:54

deja iti cunosc stilul. traditional, verificat in timp. Irina si Gaby mai sunt pe linia asta. bravo!

Constelatialeu 1

04.11.2013, 19:11

Lia,ai dreptate,imi plac chestiile traditionale,imi merg la suflet.....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in vas roman