Pastrama de oaie cu mamaliguta

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 3 Noi 2013 | 2841 vizualizari

 

Din categoria ''nici o masa fara .....carnita''....am pus si de-o pastrama cu mamaliguta ca tot e toamna frumoasa....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastrama ( mie imi place partea de la coaste,care este impanata)
  • mamaliga
  • si pofta de mancare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie cu mamaliguta:

Pastrama se taie bucatele si pune in tuci cu putina apa,se lasa pe foc cca 20 min sa se patrunda bine bucatelele,apoi am scos-o din tuciulet si am pus-o in tigaie sa se rumenesca putin.Am servit-o cu mamaliguta calda.....merge si cu un pahar de must,daca ai,daca nu bea apa, ca tot e sarata....pastramioara

 

TIPS-URI

1

pentru cei alergici la behaite sa nu citeasca reteta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 10:50

arata grozav

Lia_ 1

04.11.2013, 18:54

deja iti cunosc stilul. traditional, verificat in timp. Irina si Gaby mai sunt pe linia asta. bravo!

Constelatialeu 1

04.11.2013, 19:11

Lia,ai dreptate,imi plac chestiile traditionale,imi merg la suflet.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de varza chinezeasca