PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN

de mihaelar63 in Pastrav, 17 Ian 2016 | 1968 vizualizari

 

  Au aterizat in tigaia mea doi pastravi proaspeti direct de la munte :d . Condimentul ce-l cere pastravul este cimbrul . De data aceasta am dorit mai multa aroma si am pus si rozmarin

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi-600 gr
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite unt [ cat o nuca / pastrav]
  • 2 linguri sos Cirio [ cu busuioc ]
  • 2 crengute cimbru
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita fulgi usturoi
  • 1/2 lingurita cimbru maruntit
  • sare
  • piper
  • rosii cherry, ardei iute , ridichi rosii , frunze de valeriana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN:


  1. Pastravii curatati se increasta cu varful cutitului . Se condimenteaza cu sare si piper .Se presara cu cimbru maruntit si fulgi de usturoi ..Se ung cu zeama de lamaie si ulei de masline .

  2. In interiorul fiecarui pastrav se pune cate o crenguta de cimbru , una de rozmarin si unt cat o nuca .

  3. Pastravii se dau la rece minimum o ora pana la o zi .

  4. Inainte de preparare se ung pe exterior [ se poate si pe interior ] cu un sos de rosii [ sa dea culoare ] .

  5. Preparati pastarvul la gratar sau l;a tigaie dupa preferinta .

  6. Serviti pastravul cu lamaie ,ardei iute , ridichi si salata .

  7. Eu am preparat o salata simpla de valeriana cu rosioare , zeama de lamie si putin ulei de masline .

  8. Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Pastravul este un peste slab , introduceti in el putin unt care ii va da savoare .

2

Cand serviti pastravul il desgaceti de pe interior si trageti usor de coada catre cap[ .Oasele cu tot cu sirea spinarii vor iesi usor si nu veti mai avea grija lor .

3

Serviti langa pastrav un vin alb demi-sec sau de ce nu un pahar de sampanie .

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

18.01.2016, 15:30

Ce frumos l-ai crestat !

Rocsi 1

18.01.2016, 19:33

miki_a 1

21.01.2016, 00:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina