Pastrăv cu legume la cuptor

de Studenta_la_cratita in Pastrav, 24 Mar 2014 | 13201 vizualizari

 

Și pentru că mâine se mănâncă pește, am achiziționat 2 păstrăvi și m-am pus pe treabă.

 

INGREDIENTE

  • 2 păstrăvi
  • sare, piper
  • 4 ciuperci champignon
  • o ceapă roșie
  • 5-6 roșii cherry
  • 1 morcov
  • jumatate de lamaie
  • masline
  • ulei de măsline
  • o mână de măsline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrăv cu legume la cuptor:

Am curățat peștele de solzișori. Am tăiat ceapa și morcovul rondele, am curățat ciupercile de coajă, am tăiat roșiile în 4. Am pus în tavă puțin ulei de măsline, am așezat peștele sărat si piperat după gust, pe care l-am umplut cu ciuperci, roșii și felii de lămâie. Am așezat restul legumelor în tavă. Am dat la cuptor 30-40 minute la cuptor. Spre final am adăugat o mână de masline negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrăv cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

simonacallas 1

24.03.2014, 23:49

laura_n 1

25.03.2014, 18:11

as manca zilnic asa ceva !

Studenta_la_cratita 1

26.03.2014, 19:28

Multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu arome mediteraneene