Pastrav la cuptor pe pat de rosii

de marcela1979 in Pastrav, 28 Iun 2011 | 4827 vizualizari

 

o inspiratie de la ruxy

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 3 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • sare ,piper
  • 1 lamaie
  • 100 ml bulion
  • verdeturi de provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor pe pat de rosii:

Pastravul se curata si se spala bine.Rosiile se taie felii.Intr-o tava de yena se pune 3 linguri de ulei se aseaza feliile de rosii.Peste se presara sare,piper si verdeturi de provence.Pestele se condimenteaza cu sare si piper ,se pune felii de lamaie in burta lui ,se aseaza pe patul de rosii ,se mai presara cu piper si verdeturi de provence,se aseaza cateva felii de rosii deasupra ,se stropeste cu 1 lingura de ulei si se da la cuptor circa 30-40 de minute.Dupa ce e facut se scoate tava afara ,se pune 100 ml de bulion peste si se mai da inca 10 min la cuptor .Se scoate si se serveste cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor pe pat de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

horia 1

06.07.2011, 08:55

sunt sigur ca a avut un gust super.ce bine arata prezentarea!

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:35

Vreau si eu ca arata prea bine!

Ina 1

12.07.2011, 08:07

Chiar ca....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu sos exotic picant