Pastrav la cuptor pe pat de rosii

de marcela1979 in Pastrav, 28 Iun 2011 | 4928 vizualizari

 

o inspiratie de la ruxy

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 3 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • sare ,piper
  • 1 lamaie
  • 100 ml bulion
  • verdeturi de provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor pe pat de rosii:

Pastravul se curata si se spala bine.Rosiile se taie felii.Intr-o tava de yena se pune 3 linguri de ulei se aseaza feliile de rosii.Peste se presara sare,piper si verdeturi de provence.Pestele se condimenteaza cu sare si piper ,se pune felii de lamaie in burta lui ,se aseaza pe patul de rosii ,se mai presara cu piper si verdeturi de provence,se aseaza cateva felii de rosii deasupra ,se stropeste cu 1 lingura de ulei si se da la cuptor circa 30-40 de minute.Dupa ce e facut se scoate tava afara ,se pune 100 ml de bulion peste si se mai da inca 10 min la cuptor .Se scoate si se serveste cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor pe pat de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav pane